MyJablotron App

Controle over uw huis, waar u ook bent.

Het inschakelen, uitschakelen en bedienen van het alarm kan op afstand worden uitgevoerd via de mobiele en webapp MyJABLOTRON. U krijgt direct toegang tot informatie over wat er thuis gebeurt of een overzicht van al uw Jablotron-apparaten. Vanaf nu weet u altijd wat er gebeurt, waar u ook bent, of u nu op vakantie bent, op het werk of in een wachtrij.

Eenvoudig in het gebruik

Onze app is net zo eenvoudig in het gebruik als onze alarmsystemen: de ‘stoplichten’ laten u zien welke apparaten actief zijn. Met één druk op de knop opent u de garagedeur voor een gast, of zet u het tuinbesproeiingssysteem aan als u op vakantie bent.

Meldingen van gebeurtenissen

Push-meldingen op uw telefoon waarschuwen u onmiddellijk als er een noodgeval is of als de temperatuur zakt. U hoeft alleen maar op uw telefoon te kijken om te zien dat uw kinderen weer veilig thuis zijn gekomen uit school.

Actuele informatie

U heeft altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens, zoals de positie van auto’s, energieverbruik of temperatuurgrafieken. Beelden van sensoren zijn direct zichtbaar op uw telefoon zodat u kunt controleren of alles in orde is.

Zoek een installateur bij u in de buurt.

installateur zoeken