Home automation

Een ‘’smart home’’ werkt energiebesparend en kan bijdragen aan de veiligheid van jezelf en je gezin. In een ‘’smart home’’ worden dagelijkse dingen geautomatiseerd. Denk bij ‘’automatiseren’’ aan het automatisch inschakelen van de verlichting wanneer je een ruimte binnenkomt of het sluiten van de gordijnen op het moment dat het donker begint te worden. Jablotron biedt de meest complete en meest veilige Home Automation mogelijkheden in de markt. Omdat veiligheid in ons bloed zit is de Jablotron SmartHub ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk om het Jablotron alarmsysteem te koppelen met alle home automation oplossingen die aanwezig zijn in uw huis/pand.

Jablotron SmartHub
De Jablotron SmartHub maakt het mogelijk om alle toonaangevende Home Automation zoals Philips Hue, Sonos, Google Nest, Google Home, Honeywel, Samsung, Siemens en vele anderen te koppelen aan uw Jablotron alarmsysteem. Meer dan 650 merken zijn te koppelen aan de SmartHub. Dankzij de Jablotron Smarthub kan u bij het inschakelen van uw alarm bijvoorbeeld uw verlichting uitschakelen, uw thermostaat naar de juiste waarde gaan uw wasdroger uitgeschakeld worden. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Veiligheid
De Smarthub vormt een brug tussen het alarmsysteem en de Home Automation koppelingen. Dankzij de intergrale structuur en bouw van deze oplossing is het onmogelijk om via één van de Home Automations het alarmsysteem te manipuleren. Geen enkele Home Automation kan de integriteit van het alarmsysteem beïnvloeden. Het alarmsysteem kan derhalve opgeleverd worden in de gewenste risicoklasse.

Zoek een installateur bij u in de buurt.

installateur zoeken