Draadloos Alarmsysteem

Alle Jablotron componenten kunnen draadloos communiceren met het hart van dit alarmsysteem met camerabeveiliging. Daardoor is er alle vrijheid bij het installeren van alle detectoren.

Voorbeeldinstallatie

Méér dan alleen een draadloos alarmsysteem

De Jablotron 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor onder andere woningen, winkels, kantoren, magazijnen en werkplaatsen. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en alle mogelijke andere risico’s.

Een alarmsysteem dat met u meegroeit.

Als u in de toekomst bijvoorbeeld een garage wilt bouwen naast uw woning, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van uw Jablotron 100 systeem aan te passen en uit te breiden naar nieuwe delen van uw huis of kantoor. Hiervoor kunnen eenvoudig bedienknoppen worden toegevoegd aan uw bedieningspaneel. Zodat alles met één druk op de knop simpel is te bedienen.

Echt alles onder controle.

Het systeem biedt tevens een zeer uitgebreide home automation, zoals bediening van huishoudelijke apparaten op afstand, verlichting, garagedeur, tuinsproeiers, verwarming, koffiezet apparaten, stofzuigers etc,. Kortom, met de Jablotron 100 heeft u een modern alarmsysteem wat u kan voorzien van alle gemakken en wel meer dan 50.000 handelingen op jaarbasis voor u uit handen neemt, zonder dat dit de gewaarborgde veiligheid van uw alarmsysteem in gevaar brengt.

Zoek een installateur bij u in de buurt.

installateur zoeken